четвер, 4 листопада 2021 р.

4 листопада фахівці відділу бібліографічної роботи та АБП  взяли участь у методичній онлайн-консультації від Волинської обласної бібліотеки для юнацтва.

Методичний полудень був присвячений темі "Віртуальна книжкова виставка – багатокомпонентна форма популяризації інформаційних ресурсів".

У сучасних умовах віртуальна бібліотечна виставка стає ефективним інструментом не тільки надання доступу до інформаційних ресурсів з різної тематики, а й ефективним засобом інформування дистантних користувачів про нові надходження. Варіативність інструментів виконання, наявність численних сервісів з багатим функціональним набором, видова багатоманітність в організації віртуальних виставок сприяє розвитку творчості, збагаченню досвіду бібліотечного персоналу і визначає такі притаманні віртуальній виставці риси, як актуальність, динамізм, оперативність.

Пропонуємо вам теж ознайомитись з методико-бібліографічним дайджестом "Віртуальна виставка – багатокомпонентна форма популяризації інформаційних ресурсів шкільної бібліотеки".